vrijdag 26 februari 2010

Thinking of you today...

Ik heb nog zoveel design papier in huis, dat wil ik eerst op maken voor ik weer nieuw koop. Maar soms kan ik iets nieuws niet weerstaan ;-) Ik heb mezelf verwend met een paar papiertjes van My Mind's Eye. Als je deze kaart ziet dan snap je dat wel toch?
Deze tekststempel is van Stampendous. De groene rand heb ik gemaakt met dezelfde techniek als hier. Eronder een geschulpt rondje uitgestanst met een nestabillitie.
De bloemen heb ik met de flower power ponzen van EK success gemaakt. Brads zijn van MakingMemories.
Bijna altijd als ik deze ketting om heb krijg ik een leuke reactie, zo ook gisteren. Daarom leek het me leuk om het ideetje met jullie te delen. Voor de basis heb ik met een dubbele draad een ketting gehaakt van lossen (je weet wel, net als bij vingerhaken ;-) ). Vervolgens heb ik met een pomponmaker (superhandig en snel!) pomponnetjes gemaakt. Voordat je de twee delen van de pomponmaker in elkaar schuift, leg je de ketting ertussen.
Eergisteren kwamen de jongens enthousiast aangerend met dit sneeuwklokje. 'Kijk mam, deze zagen we bij de ingang van onze hut.'
Ik: 'O... wat mooi! Die zet ik in een vaasje.'
Zij: 'Er staan er nog veel meer, zullen we ze allemaal voor je plukken?'
Ik: 'Nou... da's wel heel lief, maar ook wel een beetje jammer he? Laat ze daar maar mooi staan, dan kan iedereen er van genieten.'
Maar het bewijs is geleverd, de lente komt eraan! Joehoe!!

Een heel fijn weekend voor jullie allemaal en bedankt voor het langskomen.
Hugs Ingrid xxx

7 comments, which make me happy!:

m@deliefjuh zei

super weer zeg! ben helemaal weg van je kaartje :)

Linda zei

Hey Ingrid, Heel mooi kaartje! Prachtige kleurtjes. En ja, ik neem mezelf ook dikwijls voor geen papier meer te kopen en eerst alles wat ik nog heb liggen eens op te maken.
Maar dat is denk ik een scrappers probleem, het is allemaal zooooooo verleidelijk en zooooo mooi! Daar wordt je toch gewoon helemaal blij van van al die mooie papiertjes en dat is ook heel belangrijk toch? ;-) Fijn weekend nog! Gr. Linda.

Inge zei

Hihi...ook ik heb heel vaak heel goeie voornemens...totdat ik weer iets te moois zie liggen!! Ik snap je helemaal en je hebt er een heel mooie warme kaart mee gemaakt:)
Inge

Riet zei

Schitterende kaart Ingrid,zeker heel mooi papier.
wat een super ketting zeg,leuk die kleuren.

Liefs Riet.

Jacqueline's Weblog zei

Wat een geweldig mooi kaartje Ingrid. Prachtige kleuren en details.
Groetjes van Jacqueline

Marianne Schut zei

Hai Ingrid, Wauw wat een super mooie kaart weer! En wat een prachtig papier!!! Kan me heel goed voorstellen dat je dat niet kon weerstaan, heel herkenbaar, hihi!
En inderdaad overal piepen de sneeuwklokjes de grond al uit, heerlijk!!! Liefs, Marianne

Gemma zei

Wat een prachtig kaartje weer, heel herkenbaar dat voornemen, heb ik ook steeds....heerlijk he dat de lente er weer aankomt, maar die regen van vandaag maakt me wel erg treurig! Ik ga maar lekker aan de freubel, daar is het echt weer voor! Gemma

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!