donderdag 23 januari 2014

Lopende en afgeronde projecten (spijkerbroekentas nr 1)

Volgens mij ben ik de koningin van de "lopende projecten". Zoveel dingen waar ik aan ben begonnen en die nog afgemaakt moeten worden...
Desalniettemin ben ik gisteren met nòg een project begonnen: een granny deken. Ja, de deken voor 1 van mijn zoons waarvan ik jullie een paar beginseltjes liet zien. Ik heb gekozen voor het patroon van het donkerblauwe blokje, een variatie op de klassieke granny square. Leuk om te lezen dat dat ook de favoriet was bij de meesten van jullie!
Dus weer een nieuw project, maar wel een laaaang(zaam) project. Geen haast en gewoon lekker om iets achter de hand te hebben. Als ik dan weg ga kan ik gewoon een bolletje en een haaknaald in mijn tas stoppen en klaar (als ik boodschappen ga doen neem ik mijn haakwerk niet mee hoor ;-) maar verder bijna altijd).
Maar ondanks alle lopende projecten heb ik in 2014 ook al een heleboel afgewerkt! Ha! Mijn December Daily natuurlijk (alleen de kaft moet nog), een gehaakt tasje, mijn granny stripe deken, en... een vlaggenlijn! Die had ik nog helemaal niet laten zien hier, dus bij deze!
Hij is voor mijn vriendin Natadja die 1 januari jarig was.
En dat is nog niet alles, gistermiddag heb ik ook nog een sporttas afgemaakt. Jesse zijn gymtas was stuk gegaan. Ik was al een paar weken bezig met naaien en ta-daaaah!
Het is een eco-friendly, volledig gerecycled exemplaar en ik ben er super blij mee :-)
 Er zit 1 spijkerbroek en een halve corduroybroek in verwerkt.
Soms heb ik de binnenkant van de spijkerstof gebruikt, voor de afwisseling. Alle labels en merkjes heb ik van een oude trui en de oude sporttas afgehaald.
Ik heb hele dikke vlieseline gebruikt om de buitenstof stevig te maken. 
De voering is een blauw-wit streepje
Ik heb de smaak wel te pakken van het "afronden van lopende projecten" ;-) Voelt lekker.
Gezellig dat je er was, tot gauw!

8 comments, which make me happy!:

Ankie vd Polder zei

Oh, die tas is echt supergaaf geworden zeg. En heel uniek, niemand anders ter wereld heeft zo'n tas! Groetjes, Ankie

Colien zei

Je vlaggenlijn is te gek, maar die sporttas: WAUW!!! Kan me voorstellen dat je er blij mee bent, wat een cool exemplaar!
grtz.Colien

Inge zei

Super gave tas!!! Blijf jij maar lekker koningin van de lopende projecten en laat ons gezellig meegenieten :-)

Tutti haakt en zo zei

Wauw! De granny's zijn mooi, de vlaggetjes ook. Maar die tas die is echt super mooi! Wauw! Wat heb je die knap gemaakt! Oh als ik dat ook eens zo kon hahahaa
Super mooi geworden!

Unknown zei

HayHay!
Mooie stoere tas!
Wat super knap gemaakt!
Verslavend he dat haken ;-)
Liefs Danielle

Nicole zei

Wauwwww!!!die tas! Super mooi! Groetjes Nicole

Hanneke zei

Wow, die tas is echt heel mooi gemaakt Ingrid! En erg leuk dat hij eco-friendly is, ik houd er zelf ook van om dingen te hergebruiken. Groetjes, Hanneke

Zinnat zei

Website erstellen? Wählen Sie aus vielen Quick-Start Vorlagen, mit denen Sie Ihre Website erstellen können. Das Webdesign Ihrer Wahl kann mit über 100.000 Stil-Kombinationen ganz nach Ihrem Geschmack angepasst werden.
http://www.sitementrix-cms.de

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!