maandag 18 januari 2010

Na het weekend...

Zo, het huis is schoon (dat wil zeggen het gedeelte dat voor vandaag gepland stond), de was hangt aan de waslijn en de tweede zit in de wasmachine (geweldig apparaat!). Dus nu heb ik tijd om even achter m'n computer te kruipen :-)
We hebben een super gezellig jubileumweekend achter de rug in Het Scrapbook Atelier. Beide dagen was er een dagworkshop. Zaterdag een demonstratie van de bloempotkaart (zie vorige bericht) en diverse nieuwe gereedschappen en zondag gratis make-and-takes. 's Ochtends hebben we papieren rozen gemaakt en ik heb beloofd een link naar het instructiefilmpje te plaatsen. Hier kunnen jullie de tutorial "paper roses" vinden, wel even naar beneden scrollen.


Toen ik in de winkel was hebben mijn mannen thuis ook niet stil gezeten. Deze mooie vogelhuisjes hangen nu aan ons tuinhuisje.

En nog een knutsel van de jongens. De ster is voor mij en het regenbooghart is voor papa. Aaahhh... lief he? Ik moet ze nog wel even strijken ;-)

Morgen is het juffendag op school. De jongens hebben twee juffen, maar ook een stage meester. Aangezien hij erg van lezen houdt heb ik een boekenlegger voor hem gemaakt met mijn nieuwe CC Design stempel. Ik heb hem ingekleurd met aquarelpotloden. Het designpapier is een oude lijn van Basic Grey. Ik heb maar gegokt dat hij ook van chocola houdt, want dat zit in het rechter pakje.


Tot groot genoegen van de klas verteld de meester altijd verhalen die hij zelf verzint. Ik weet nog dat ik dat vroeger ook altijd het leukste vond...

Een fijne maandag! En bedankt voor het langskomen.
Hugs, Ingrid

2 comments, which make me happy!:

Riet zei

Ohhh wat is dit allemaal schitterend gemaakt Ingrid.

Liefs Riet.

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Nou hier zal de meester echt wel blij mee zijn.Heel leuke stempel van cc design .

Gr agnes

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!