zondag 6 oktober 2013

De laatste weken...

... veranderde ik mijn dienblad in de gang naar een iets meer herfstig tafereel...
Het popje is zelfgemaakt.
... hing ik een kaartenhanger op in onze slaapkamer. Deze stond al heel lang klaar en ik had al een heleboel kaarten verzameld om er in te steken, maar ik wilde eigenlijk eerst onze slaapkamer verven voordat ik hem ophing... niet gelukt. Maar ik hoop dat ik snel ga verven!
 Deze kaartjes zijn echt vintage, ik kreeg ze van mijn moeder die ze kocht toen zij een meisje was.
" Loslaten is zó lekker", een kaart van Flow.
 De laaste weken deed ik boodschappen... ja, de latte macchiatto was in de aanbieding! ;-)
... en knapte ik onze buitentafel op met wat nieuwe planten. Ik had deze geranium eigenlijk al afgeschreven, maar kijk, ik zie nieuwe knoppen!
 Een paar dagen later zijn de knoppen mooie bloemen geworden. Nog even nagenieten...
 De laaste weken zag ik de herfst langzaam zichtbaar worden.
 ... en moest ik gewoon een foto maken van deze prachtige lucht...
... en zag ik deze mooie flesjes groene thee staan bij de AH. Oh, als ik nu maar van groene thee hield... 
 ... droeg ik deze nieuwe kleren waar ik erg mee in mijn nopjes ben (Didi)...
 ... ging ik naar de bieb om een heleboel dvd's te halen van Grey's Anatomy, een romantische ziekenhuisserie waar ik helemaal aan verslingerd ben de laatste tijd... 
 ... zag ik deze vogels vliegen...
... en haakte ik rustig door aan mijn multi-color granny stripe. Het is een heerlijk makkelijk werkje, goed om te doen terwijl ik Grey's Anatomy kijk! Binnenkort meer over dit dekentje...

Wat deden jullie de laatste weken?

5 comments, which make me happy!:

mijn hobby blog zei

ik heb een beetje aan me deken kunnen werken...ik probeert gewoon tenminste 1 keer in de week te posten over me vooruitgang in het haken..en als ik door de week fotos kan delen ook..maar 5 dagen in de week werken is soms moeilijk...maar ik probeer me blogje bij te houden...leuk die dienblad...ik wil eigenlijk voor de vensterbank iets herfst zetten...groetjes

Natas Nest zei

Hi Ingrid, just found your lovely blog and signed in :-). What a beautiful header picture! Your crochet work is very nice, I'm sure it will become a gorgeous blanket!! And oh, the postcards are wonderful! How good that your mother stored them for so long. In my childhood I collected postcards as well, but over the years they got lost, I think my parents put them away with other kids stuff. Now today I'm a postcard collector again for already several years and I wish I still had all those old postcards ;-).
Happy Sunday! Nata xxx

Anoniem zei

Wat ik doe de de laatste tijd? Euh...jou proberen in te halen met Greys anatomy kijken! ;-)
Superverslavend leuk! Liefs Tadja

Colien zei

Wat een leuke foto's weer! Hier druk met (de voorbereidingen van) de workshops voor Alpe d' Huzes (https://www.facebook.com/WorkshopsAd6), klussen in en rond het huis, school = werk en tussendoor wat freubelen.... De week is steeds zo voorbij, gelukkig is het heerlijk weer, da's genieten!
grtz.Colien

marmarel zei

Wat een prachtige foto-serie, heerlijk om te bekijken! Ja geweldig die ice-tea-flesjes, gelukkig houdt mijn dochter ervan! :-) Wat ik de laatste weken gedaan heb? Een paar grote (crea-)klussen die nu écht af moeten opschuiven... Zucht, ik zal zo blij zijn als ik dat afgerond heb en ik weer gewoon lekker kan doen waar ik zin in heb!
Helemaal super, je nieuwe stelletje!

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!