vrijdag 20 april 2012

"Feeling-good-box" {Whiff of Joy/Sew Sweet}

Een "feeling-good-box", hihi. Ik heb een luciferdoosje versierd en gevuld met een opbeurende/positieve tekst die ik steeds weer even kan lezen...
Het dessinpapier is van My Mind's Eye en het "love" lint komt uit de Sew Sweet webshop. Verder nog wat knopen, zie je die kleine met stipjes? :-)
De poststempel op het afdrukje is van Eline's Huis en de stempel van kant is van Darcie's.
Deze stempel van Whiff of Joy heet "We are family". Ik heb hem ingekleurd met de volgende copickleuren:  mama + zoon E47, 44, 43, 42, 41, 40, 13, R21, 20; papa + dochter + baby W7, 5, 3, 1, 00, E13, 04, R21, 20; pet zoon B97, 95, 93, 91; strik mama R29, 27, 24, 22; rugzak dochter R89, 85, 83, 81.
Dit project heeft echt mijn hart, ik heb het voor mezelf gemaakt, zodat ik niet zou vergeten dat ik het best goed doe als moeder... Niet om mezelf een schouderklopje te geven hoor! O nee, juist om me iets zekerder te maken :-) Iedereen heeft wel eens bevestiging nodig toch? Het kan helpen om uitspraken op te schrijven zodat je ze terug kunt lezen.
De tekst heb ik getypt op de computer (lettertype Gigi, 22 pnt) en geprint. Nog een paar knoopjes van Sew Sweet, bloemetjes en een mini garenklosje (dankjewel Ag!).
Het ladeknopje is van Tim Holtz.

Ik wil jullie graag bedanken voor jullie lieve reacties. Het doet me goed om te lezen dat jullie het hier gezellig vinden en dat je inspiratie op doet. Fijn!
Tot blogs :-)


Gebruikte materialen:
 x x Love x x  Natural Charm Ribbon 50g Red, White & Blue Mixed Buttons 10mm Aqua Polka dot buttons 10mm Teal Polka dot buttons 

11 comments, which make me happy!:

Sanne zei

Wat leuk dat je iets voor jezelf hebt gemaakt! Ik vind de tekst erg mooi! Je projectje ziet er weer top uit, helemaal af. Het lint vind ik geweldig!

Liefs Sanne

nicolet zei

Een schitterend doosje! Enig om te krijgen!
Groetjes Nicolet

Monydav zei

Wonderful, my compliments!!
Hugs, Mony

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Wat leuk dat je een doosje voor jezelf heb gemaakt, inderdaad goed om te lezen, vaak zijn we onzeker in de dingen die we doen. Opvoeden leer je ook met vallen en opstaan. En als we de dingen die we doen maar een goed gevoel bij hebben. Komt het allemaal wel goed.
Groetjes Ingrid

leonenkarin.blogspot.com zei

Ik voel me gelijk een stuk beter ;D Leuk gemaakt en erg leuk idee! Groetjes, Karin

Astrid zei

Wat een leuk doosje zo voor jezelf, en als ik de foto's zo zie van je jongens, doe je het uitstekend als moeder zijnde, let maar op wat ze zeggen als ze net als mijn zoon 27 zijn, ze weten een heleboel dingen nog die je met ze hebt gedaan. En ervaren dat als heel fijn.
Groetjes Astrid

marion zei

ohhhh wat keigaaf weer Ingrid !! Superleuk !! Liefs, Marion

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Ingrid.

Liefs Riet.

Miranda Slagboom-de Groot zei

Dat heb je heel mooi gemaakt.
Groetjes Miranda

Lenie Hempen zei

Dat ziet er super leuk uit Ingrid.
Echt geweldig.
Heb verder een fijn weekend.

Gr Leny Hempen

Chantal zei

Geweldig lief doosje en wat een bijzondere waarde krijgt het met die mooie tekst erin!
Groetjes Chantal

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!